Üzenőfal archívum

Vendégkönyv

2015. január 09. péntek, 08:46 [termelő] Az ecetesedésről szóló cikk érdekEs!
2012. október 26. péntek, 12:22 [guest_8774] Tokajhegyalján is lehetne:«link»
2012. október 26. péntek, 09:03 [guest_3191] tényleg szép lett! csak 1 megjegyzés: miért hívnak vkit laboránsnak, ha vegyészmérnöki végzettsége van?
2012. augusztus 22. szerda, 06:03 [tokaji] Jól sikerült a honlap, nagyon rendben van!
2012. április 04. szerda, 16:07 [Sz.M.Judit] Gratulálok az új honlaphoz! Tetszik!

Tokaji borkóstolás

Tarcalon a Könyves Kálmán Pincében
Tokaj-Hegyalja egyik legrégibb, és Mária-Terézia által új ágakkal kibővített pincéje maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Tolcsván a Muzeális Borok Pincéjében
Közel 300 000 palack muzeális borból válogathatja össze kóstolósorát a száraz szamorodnitól az esszenciáig.

Boreladás

Élményszüret

Hírlevél

Itt feliratkozhat a havonta megjelenő "Szőlő-levél" című hírlevelünkre.

Szőlő-levél archívum

Az eddig megjelent számok itt érhetők el.

2017. © Minden jog fenntartva! Készítette: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.