Meghívó a 2012-es év aszúkészítési tapasztalatairól szóló eszmecserére

Nyomtatás
Megjelent: 2013. február 04. hétfő

 

Egy eszmecserére szeretnénk hívni az aszúbor előállításával és forgalmazásával foglalkozó termelőket. 

Az aszú feldolgozása során számtalan olyan tapasztalat van, ami végső soron befolyásolja az előállított bor minőségét. Szeretnénk, ha egy nagyon témára koncentráló tapasztalatcsere lenne, melyben a termelők elmondhatják véleményüket. Reményeink szerint nem lesz haszontalan egy csokorba gyűjteni a felmerülő kérdéseket, megjegyzéseket. Egyúttal a termékleírásban foglaltakkal kapcsolatban elhangzó véleményeket is szeretnénk összegyűjteni.

Helyszín: Tokaj, Tokaji Borok Háza

Időpont: 2013. február 13. 10.00

 

 Várjuk szeretettel!

 

Bihari Zoltán

Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet

igazgató

 

 

Tokaji borkóstolás

Tarcalon a Könyves Kálmán Pincében
Tokaj-Hegyalja egyik legrégibb, és Mária-Terézia által új ágakkal kibővített pincéje maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Tolcsván a Muzeális Borok Pincéjében
Közel 300 000 palack muzeális borból válogathatja össze kóstolósorát a száraz szamorodnitól az esszenciáig.

Boreladás

Élményszüret

Hírlevél

Itt feliratkozhat a havonta megjelenő "Szőlő-levél" című hírlevelünkre.

Szőlő-levél archívum

Az eddig megjelent számok itt érhetők el.

2017. © Minden jog fenntartva! Készítette: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.