Előadás-sorozat a helyi termékek jobb megismerésére

Nyomtatás
Megjelent: 2013. április 05. péntek

Mindenkit szeretettel várunk a 2013. április 9-én, kedden induló helyi élelmiszertermelők jó gyakorlatát bemutató előadássorozatunkra, ahol a termelők a kreatív munkától az értékesítésig beszámolnak személyes tapasztalataikról. A program-sorozat a Tokaj-Hegyalja,Taktaköz,Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesülettel partnerségben kerül megvalósításra.

HELYSZÍN: Tokaj, Serház u. 1.
(TURINFORM iroda feletti előadó)

Kezdés: minden alkalommal 16.30

KÓSTOLÓ: az előadásokat a Sárga Borház Étterem által helyi élelmiszerek felhasználásával készített ételek kóstolója követi. 

04.09. Gyümölcsökből készíthető helyi termékek
Pásztor Péterné - Ízes Örömest
lekvárok, zselék, gyümölcssajtok

04. 16. A tejtermékek, mint helyi termékek

Bodnár Sándor - Tokaji Sajtmanufaktúra
friss és érlelt sajtok és egyéb tejtermékek

04.23. Vadon gyűjthető alapanyagokból készíthető helyi termékek
Koltay Gábor - Királyi Csemegék
lekvárok, szörpök, tartósított erdei gombák

04.30. Húsáru –mint helyi termék
Kobzos István –Kocsis-tanya
mangalica termékek

FIGYELEM!
A helyi termék-kóstolók színvonalas lebonyolítása érdekében kérjük jelezzék felénk részvételi szándékukat az egyes előadások előtt egy nappal alábbi e-mail címen:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tokaji borkóstolás

Tarcalon a Könyves Kálmán Pincében
Tokaj-Hegyalja egyik legrégibb, és Mária-Terézia által új ágakkal kibővített pincéje maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Tolcsván a Muzeális Borok Pincéjében
Közel 300 000 palack muzeális borból válogathatja össze kóstolósorát a száraz szamorodnitól az esszenciáig.

Boreladás

Élményszüret

Hírlevél

Itt feliratkozhat a havonta megjelenő "Szőlő-levél" című hírlevelünkre.

Szőlő-levél archívum

Az eddig megjelent számok itt érhetők el.

2017. © Minden jog fenntartva! Készítette: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.