Masterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.x
Kutatóintézetünk székhelye
Tarcal, a mézédes források földje
Különleges pincék
Kincset érő borok
Borkóstolás, élményszüret
Kiváló szőlőültetvények
Egységes fajták
Felejthetetlen zamatok, ízek
Összhangban a természettel

Mindenkit szeretettel várunk a 2013. április 9-én, kedden induló helyi élelmiszertermelők jó gyakorlatát bemutató előadássorozatunkra, ahol a termelők a kreatív munkától az értékesítésig beszámolnak személyes tapasztalataikról. A program-sorozat a Tokaj-Hegyalja,Taktaköz,Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesülettel partnerségben kerül megvalósításra.

HELYSZÍN: Tokaj, Serház u. 1.
(TURINFORM iroda feletti előadó)

Kezdés: minden alkalommal 16.30

KÓSTOLÓ: az előadásokat a Sárga Borház Étterem által helyi élelmiszerek felhasználásával készített ételek kóstolója követi. 

04.09. Gyümölcsökből készíthető helyi termékek
Pásztor Péterné - Ízes Örömest
lekvárok, zselék, gyümölcssajtok

04. 16. A tejtermékek, mint helyi termékek

Bodnár Sándor - Tokaji Sajtmanufaktúra
friss és érlelt sajtok és egyéb tejtermékek

04.23. Vadon gyűjthető alapanyagokból készíthető helyi termékek
Koltay Gábor - Királyi Csemegék
lekvárok, szörpök, tartósított erdei gombák

04.30. Húsáru –mint helyi termék
Kobzos István –Kocsis-tanya
mangalica termékek

FIGYELEM!
A helyi termék-kóstolók színvonalas lebonyolítása érdekében kérjük jelezzék felénk részvételi szándékukat az egyes előadások előtt egy nappal alábbi e-mail címen:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feliratkozás hírlevélre

Információk - Hírek - Rendezvények értesüljön első kézből.