Hírek, rendezvények

Időpontváltozás a szőlész-borász konzultációsorozatban

 

Értesítjük a konzultáció-sorozat iránt érdeklődőket, hogy az első alkalom időpontja 2013.02.14-ről 2013.02.13-ra változott, azaz csütörtök helyett egy nappal korábban, szerdán kerül megrendezésre. Valamint a 2013.03.07-i alkalom 2013.03.08-ra, péntekre került át.

Helyszín: Hatputtonyos Borfalu (Tarcal, Rákóczi u. 4. - A község egyetlen közlekedési lámpájánál kell behajtani egy zsákutcába.)

 Kezdés minden alkalommal 17.00-kor.

Bővebben...

Szőlész-borász konzultációsorozat a szőlő és bor, mint helyi termék jobb megismerésére

 

Mindenit szeretettel várunk szőlész-borász előadássorozatunkra. Szeretnénk, ha olyan információkat kapnának a résztvevők - akik közt a magántermelőkre és a cégek alkalmazottaira is számítunk - mely részletes, ugyanakkor a legújabb irányzatokat bemutató korszerű ismeret biztosít.

Helyszín: Hatputtonyos Borfalu (Tarcal, Rákóczi u. 4. - A község egyetlen közlekedési lámpájánál kell behajtani egy zsákutcába.)

 Kezdés minden alkalommal 17.00-kor.

Bővebben...

Meghívó furmint-bemutatónkra a Furmint Február keretében

 

Szeretettel meghívjuk a Furmint Február keretében megtartandó furmint-bemutatónkra! 1 éve újjáalakult Kutatóintézetünk Furmintprogramjának eddigi eredményeit tárjuk az érdeklődők elé, akik egyedi, kísérleti furmint borainkat is megkóstolhatják.

Időpont: 2013.02.28. (csütörtök), 16:00

Helyszín: Hatputtonyos Borfalu (Tarcal, Rákóczi u. 4.)

 

Bővebben...

Meghívó a 2012-es év aszúkészítési tapasztalatairól szóló eszmecserére

 

Egy eszmecserére szeretnénk hívni az aszúbor előállításával és forgalmazásával foglalkozó termelőket. 

Bővebben...

Kerekasztal beszélgetés a helyi termékek fejlesztéséről és értékesítéséről

Kerekasztal-beszélgetés a helyi termékek fejlesztéséről és értékesítéséről Tokaj-Hegyalján és a zempléni térségben

Bővebben...

Tokaji borkóstolás

Tarcalon a Könyves Kálmán Pincében
Tokaj-Hegyalja egyik legrégibb, és Mária-Terézia által új ágakkal kibővített pincéje maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Tolcsván a Muzeális Borok Pincéjében
Közel 300 000 palack muzeális borból válogathatja össze kóstolósorát a száraz szamorodnitól az esszenciáig.

Boreladás

Élményszüret

Hírlevél

Itt feliratkozhat a havonta megjelenő "Szőlő-levél" című hírlevelünkre.

Szőlő-levél archívum

Az eddig megjelent számok itt érhetők el.

2017. © Minden jog fenntartva! Készítette: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.