Masterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.x
Kutatóintézetünk székhelye
Tarcal, a mézédes források földje
Különleges pincék
Kincset érő borok
Borkóstolás, élményszüret
Kiváló szőlőültetvények
Egységes fajták
Felejthetetlen zamatok, ízek
Összhangban a természettel

Tisztelt Szőlészek, Borászok!

Tisztelt Termelő!

Kedves Olvasó!

 

Napjaink egészségtudatos világában sokunkban felmerül a kérdés, hogy a bor mennyire tartalmaz olyan vegyületeket, amelyek káros hatással vannak a szervezetre. Az egyik ilyen vegyületcsoport a biogén aminok (borászati szempontból ezen belül a hisztamin és a tiramin nevű kémiai anyagok), amelyek jelenlétével számolnunk kell.

Az alábbiakban a borban való jelenlétükről készítettünk egy kis ismertető anyagot.

 

Feliratkozás hírlevélre

Információk - Hírek - Rendezvények értesüljön első kézből.